Wednesday, October 14, 2009

10 Babak Berlawan Menarik Paling Mengarut Dalam Sejarah Filem

Sememangnya filem 'big bajet' dengan kesan khas & kareografi nya adalah menarik tapi semuanya tidak dapat menandingi citer yang punya babak lawan yang memang buruk (dari citer low bajet ler ni) tetapi menakjubkan tahap tak masuk akal.. Sesetengah pembuat filem dianugerahkan dengan kebolehan yang satu sen pun tidak guna (yang memang tahap buruk habis) tapi menghasilkan sebuah karya yang kira genius jugak ..ala kira kreatif la..

10 Code Of The Dragon - Memang tahap 'Gaban' pergaduhan pakai kerusi roda nih


9 Kibakichi 2 - Ada pulak samurai serigala jadian dalam dunia nih..


8 La Gran Pelea - Ntah aku pun tak paham nih..


7 The Super Ninja - Ntah ninja bodoh mana gaduh kat pantai nih..


9 Deaths Of A Ninja - Ni kes aniya orang kerdil nih


5 Adhisaya Piravi - Rajanikan memang tiada tandingannya.. Luv hin for that


4 They Live - Ntah apa-apa gaduh pasal spek itam..Gaduh 5 minit pulak tu...



3 Riki-Oh - Nih kung fu robek perut orang nih..ganas woo....


2 Bollywood's Biggest Badass - Rajanikan memang Power beb!.



1 Undefeatable - Ntah la..tahap bangang jugak dia orang ni gaduh


3 comments:

kenwooi said...

fighting! go go! =D

kenwooi.com

Kennee said...

LOLz... i paling suka yang no.3 mengarut sial cam babi... XD
Btw nanged ya post on innit and also clicked on ya ads oredi... ^^

Ujer said...

haha...
cam sial je..
no 1 gogogo!